Γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή anti-malware (χωρίς να είναι απάτη) | Emsisoft Cyprus – Free download Anti-malware – Anti Virus

Blog

Γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή anti-malware (χωρίς να είναι απάτη)

Γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή anti-malware (χωρίς να είναι απάτη)

Τελευταίως, η προσοχή είναι στραμμένη στην ασφάλεια των Smartphone. Hπροσοχή αυτή προέρχεται από όλες τις πλευρές. Περίπου 22% του πληθυσμού της γης έχει Smartphoneή κινητή συσκευή. Αυτό δίνει καθημερινά την πιθανότητα 1 στα 5 να βρουν κάτι αξίας να κλέψουν την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν να πάρουν κάτι από κάποιον στο δρόμο. Έτσι αφού υπάρχουν περίπου 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη γη, αυτό δίνει στους εγκληματίες του κυβερνοχώρου 1.5 δισεκατομμύρια στόχους τους οποίους μπορούν να απειλήσουν όταν δημιουργούν κακόβουλα λογισμικά για κινητές συσκευές.

Ανταπόκριση ασφαλείας Smartphone

Οι μεγάλοι αυτοί αριθμοί της στατιστικής έχουν αποτελέσει την ανταπόκριση από οργανισμούς με κύριο μέλημα την ασφάλεια. Τον Απρίλιο, μερικοί παρασκευαστές κινητών συσκευών υπέγραψαν το SmartphoneAnti-TheftVoluntaryCommitment. Η δέσμευση αυτή είναι μια υπόσχεση από κάποιους από του μεγαλύτερους παρασκευαστές Smartphoneστον κόσμο και συμπεριλαμβάνουν ένα προεγκατεστημένο αντικλεπτικό διακόπτη σε όλα τα Smartphonesπου παρασκευάστηκαν μετά τον Ιούλιο του 2015. Οι διακόπτες αυτοί επιτρέπουν στους χρήστες να κλειδώνουν από μακριά και να απενεργοποιούν το κινητό τους όταν κλαπεί.

Όπως ερμηνεύει και ο τίτλος της δέσμευσης, η υπογραφή ήταν εθελοντική. Κάποιες κυβερνήσεις όμως έχουν δημιουργήσει ή δουλεύουν στο να φτιάξουν ένα νόμο εγκατεστημένων αντικλεπτικών διακόπτων. Το κράτος της Μινεσότα είναι μια τέτοια κυβέρνηση. Αναφορικά, μετά την 1η Ιουλίου 2015, όλα τα Smartphonesπου έχουν πωληθεί στη Μινεσότα χρειάζονται «προεγκατεστημένη αντικλεπτική δυνατότητα ή [επιλογή] για να κατεβάσεις τέτοια δυνατότητα». Δέστε τον πλήρη νόμο εδώ. Το κράτος της Καλιφόρνιας , σπίτι του SiliconValley, είναι ακόμη μια τέτοια κυβέρνηση – Ωστόσο η νομοθεσία δεν έχει περάσει ακόμη. (Δείτε το προτεινόμενο νομοσχέδιο εδώ). Και στις δυο περιπτώσεις, τα ψηλά ποσοστά του εγκλήματος αναφέρονται ως νομοθετική δυναμική.

Φυσικά, η ανταπόκριση του κατασκευαστή και της κυβέρνησης έχει εμπνεύσει καινούρια προιόντα για προστασία των κινητών συσκευών. Επίσης πολλοί κατασκευαστές θα συμπεριλαμβάνουν στα Smartphoneπροϊόντα τους την δυνατότητα του αντικλεπτικού συστήματος μετά τον Ιούλιο του 2015 αλλά πολλοί προγραμματιστές λογισμικού ασφαλείας συνειδητοποίησαν παράλληλα ότι οι καταναλωτές χρειάζονται μια λύση. Επίσης οι αντικλεπτικοί διακόπτες δεν προστατεύουν τους χρήστες από κακόβουλα λογισμικά.

EmsisoftMobileSecurity – Δεν υπάρχει υποκατάστατο

Εδώ στην Emsisoft, η πρώτη μας αντίδραση όταν ξέσπασε το κύμα της εγκληματικότητας τον Smartphonesεπανήλθαμε με το EmsisoftMobileSecurity. Το EmsisoftMobileSecurityπαρέχει αντικλεπτικές δυνατότητες από μακριά ΚΑΙ προστασία από κακόβουλα λογισμικά. Επίσης σας προστατεύει από το να κατεβάσετε κακόβουλες εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο.

Η τρίτη δυνατότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική υπό την έννοια ακόμα μια τάσης που μπορεί να αποδοθεί στην αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού για την ασφάλεια των Smartphone: antivirus εφαρμογές-παγίδες! Αν κάποτε μοιάζει πως δεν υπάρχει τέλος σε όλο αυτό το πρόβλημα, τότε η εφαρμογές-παγίδα παρέχουν όλες τις αποδείξεις για περισσότερη καχυποψία.

Καθώς υπάρχουν αυτές οι κακόβουλες λύσεις ασφαλείας στο PC, τώρα υπάρχουν και ως εφαρμογές της κινητής συσκευής. Επίσης είναι γεγονός ότι επειδή οι κυβερνοεγκληματίες ψάχνουν πάντα για χαμηλής επένδυσης στρατηγικές για να πιάσουν την καλή, πολλές από αυτές τις εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για να κάνουν απολύτως τίποτα. Στις αρχές Απριλίου μια τέτοια εφαρμογή με την ονομασία VirusShieldκατάφερε τις 10,000 λήψεις downloads, και αυτό που έκανε ήταν να αλλάζει τη γραφική παρουσία από μια προειδοποίηση Χ στο σήμα ελέγχου. Πωλείτο επίσης στην τιμή των $4 για κάθε λήψη.

Πολύ πρόσφατα ανεξάρτητες μελέτες έδειξαν την παρουσία πολλών antivirusεφαρμογών-παγίδες και στο GooglePlayκαι στο WindowsPhonestoreόπου επίσης δεν παρείχαν απολύτως τίποτα παρά το να ξεγελάσουν τον χρήστη στο να εφισυχαστεί πως η συσκευή του είναι ασφαλισμένη. Αυτό τον καιρό οι εφαρμογές διαθέτουν παραποιημένα σήματα από νόμιμους προγραμματιστές λογισμικών συμπεριλαμβανομένων των Avira, και KasperskyLabs. Πολλές εφαρμογές πωλούνται για μόνο μερικά δολάρια η κάθε μια και ευτυχώς καμιά δεν διαθέτει οποιαδήποτε κακόβουλες λειτουργικότητες εκτός από το να είναι εντελώς απάτες. Δυστυχώς αυτός ο όχι-και-τόσο-κακοβουλος σχεδιασμός είναι ο λόγος επίσης που αυτές οι εφαρμογές ξεφεύγουν στην αγορά εξ αρχής, αφού οι περισσότερες αγορές εφαρμογών είναι σχεδιασμένες να εντοπίζουν τα κακόβουλα λογισμικά.

Προσέξτε και τα κακόβουλα λογισμικά των κινητών συσκευών

Τα κλεμμένα smartphonesκαι οι ψεύτικες anti-virusλύσεις κοστίζουν χρήματα στα θύματα, αλλα αυτά τα μικρά παραπτώματα δεν έχουν σημασία σε σχέση με το τι μπορεί να γίνει με τα κακόβουλα λογισμικά. Μια από τις πιο συχνές τακτικές είναι η απειλή των θυμάτων με μηνύματα SMSTrojanόπου μυστικά συνδέει την κινητή συσκευή με μια υπηρεσία όπου χρεώνει υπέρογκα ποσά για την χρήση. Ακόμη χειρότερο είναι το κακόβουλο λογισμικό όπως η απάτη του iBankingκαι του OldBoot, όπου και τα δύο μπορύν να χρησιμοποιηθούν για υποκλοπή ταυτότητας. Ίσως το πιο ανησυχητικό από όλα είναι μια πρόσφατη έκθεση όπου δείχνει πως τα ransomwareκινούνται προς τις κινητές συσκευές επίσης.

Όλες αυτές οι εξελίξεις θα έχουν ως αποτέλεσμα ένα μέλλον όπου η ασφάλεια των κινητών συσκευών θα αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Γι’ αυτό ως μια εταιρεία που παρέχει δυναμικότητες εναντίων των κακόβουλων λογισμικών προσφέρουμε για κινητές συσκευές λογισμικό που αποτρέπει τα κακόβουλα προγράμματα κα παρέχειι αντικλεπτικές λύσεις. Αν είστε οικίος με το EmsisoftAnti-Malwareγια PC, ή αν ακόμη είστε άπειορς χρήστης, σας συνυστούμε να το δοκιμάσετε.

– Δέστε περισσότερα στο: http://blog.emsisoft.com/2014/05/15/why-you-need-an-anti-malware-app-but-not-a-rogue-one/?ref=news140522&utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_content=onlineversion&utm_campaign=news140522#sthash.5oSJAyxs.dpuf

Emsisoft Distributor in Cyprus Απόρριψη